Председателят на БСП Корнелия Нинова прави обиколка из страната и 

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова прави обиколка из страната и 
Коментари Харесай

Корнелия Нинова започна обиколка по структурите на БСП в страната

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова прави обиколка из страната и  работни срещи със структурите на партията. В полемиките вземат участие общинските ръководители, досегашни депутати и кметове.

  " Тук съм,за да чуя мнението ви  за целите в нашата работа, проблемите в общините, каква смяна е нужна в листите и тактиката на акцията. Трябва дружно, централното управление и локалните организации да имаме позиция по тези въпроси и да работим в екип. Партията има сили на идните избори да покаже политически и кадрови капацитет. Искам от вас готовност и екипност ", съобщи Нинова в Хасково пред ръководителите на 11 общински организации. Срещите не престават и в други области на страната.

Изпълнителното бюро ще разиска водачите на листи в сряда (19 май), а в събота (22 май) – Националният съвет ще ги утвърди.

Усилено се приказва, че водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ще направи разбърквания във водачите на листи. Със сигурност  м ястото си на лидер в Ямбол ще резервира ръководителят на предизборния щаб Кристиан Вегенин. Ямбол е единственият район, в който Българска социалистическа партия бе първа политическа мощ на 4 април. Не инцидентно Вигенин оглави Предизборния щаб на партията за идния избор, като смени на тази позиция Георги Свиленски.

Добро класиране имаше партията и в Русе, където трите челни обединения се класираха с близки резултати. Затова  п очти 100% е несъмнено, че Крум Зарков ще резервира мястото си. Същото се отнася и за Манол Генов в Пловдив – област, където класирането също е обнадеждаващо.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР